Arama
Arama Sonuçları
CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
Abana’da ilk kadın başkan!
31 Mart yerel seçimlerinde yapılan oylama sonucunda AK Parti'nin adayı Seda Oyar, Abana'da İlk Kadın Belediye Başkanı olarak seçildi.
Eskişehir’de Kastamonulu bir aday!
Eskişehir’de Mihalgazi ilçesinde Belediye Başkan Adayı olan Kastamonulu hemşehrimiz Fahri Karabilen, hemşehrilerinden manevi destek istedi.
Kastamonu’da kaç aday var? İşte kesin liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi. Adaylığı için başvuru yapılan siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.
Kaya; 'Hanönü aynı tehlikeyle karşı karşıya!'
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Erzincan’da yaşanan maden faciası dolayısıyla Hanönü ilçesinden endişe duyduklarını dile getirdi. Milletvekili Kaya Hanönü için; “Hanönü’nde şu anda aynı şekilde altın madeni işletiliyor. Yetkilileri Kastamonu Hanönü’yle ilgili gerekli incelemeyi yapmaya ve gerekli tedbirleri almaya davet ediyorum” dedi.
Erbilgin'den Yalçın ve Aydın'a gönderme!
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, konuşmasında İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın ve MHP Belediye Başkan Adayı  Yüksel Aydın'ın, 'Hasan Baltacı'nın Milletvekilliği'nden istifa etmesi gerektiği' söylemlerine ilişkin; "Siyasette hakim değilsen, siyaset yapmayı sadece söylem üzerine kurarsan çuvallarsın" diyerek her iki adaya da gönderme yaptı.
1393 belediyede seçim yarışı başladı
2019 yılında yapılan seçim sonuçlarının ardından 2024 yılında yapılacak seçimlerde tablonun nasıl olacağı merak konusu…
Adaylık başvurusunu yaptı!
Avukat Hamit Serdar Yılmaz, Kastamonu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı. 
Aday adayı mı oluyor?
AK Parti kulislerinde “Hamit Serdar Yılmaz” sesleri…
Rektörün protokol fotoğrafına ‘aristokratik fanus’ benzetmesi
Saadet Partisi İl Başkanı Yalçın, Rektör Topal ev sahipliğindeki toplantıyı eleştirdi
‘Sorunları çözebilecek bir iradeye ihtiyaç var’
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Kastamonu’da partililerle bir araya geldi
"Ağzınıza bir bal sürecekler '10 bin lira' diyecekler"
Saadet Partisi Kastamonu İl Başkanlığı Ağustos Ayı Divan Toplantısı'na katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaptığı konuşmasında belediye seçimlerine değinerek; "Bin 392 seçim bölgesinde güçlü, kazanacak adaylarımızla seçimlere katılacağız. Emeklilere yakın zamanda zam verecekler. Rüşvet olsun diye belediye seçimleri geliyor diye Ekim'de sizin ağzınıza bir bal sürecekler, ‘10 bin lira ’diyecekler. Emekliler de memnun olacak zannedecekler ama 2 ay sonra yeni gelecek zamlarla o da eriyip gidecek" dedi.
SP Kocaeli Milletvekili Bitmez'den yüksek kira yorumu: 'Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal'
Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, Kastamonu'da yaptığı konuşmasında, ülkede can yakan fahiş kira artışları konusuna değindi. Milletvekili Bitmez, açıklamasında; "Böyle bir sorun var mı var. Neticede kira artışları var, insanlar aldığı maaşlarla kirayı karşılayamaz halde. Burada ev sahibi ya da kiracı suçlaması yapmak yerine gerçekten bu noktaya ülkeyi getiren, bu artışlara sebebiyet veren, bu enflasyonla buluşturan yönetime bakmak gerekiyor. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal" dedi.
"Kastamonu evladı mutlaka hak ettiği değeri görecektir"
Saadet Partisi İl Başkanı Kadir Yalçın'dan, Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu'nun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü atama konusuna ilişkin eleştirisine destek geldi. Yalçın açıklamasında; "Kastamonu'nun evladı mutlaka hak ettiği değeri görecektir. Bir hak varsa Kastamonu ve evlatları bunu en çok hak edendir" dedi.
Yalçın: ‘Hastaneden çekilin, Tıp’ı hizmete açın!’
Saadet Partisi İl Başkanı Kadir Yalçın’dan Kastamonu Üniversitesi’ne ‘tıp fakültesi’ çağrısı...
TÜGVA Kastamonu’dan Taş Baskı ve El Sanatları sergisi
Türkiye Gençlik Vakfı Kastamonu İl Temsilciliği tarafından Kastamall AVM’de Taş Baskı ve El Sanatları Sergisi açıldı.
Saadet ve Gelecek grup kuruyor
CHP'den 20 vekil kazanan Gelecek ve Saadet Partisi TBMM'de grup kurma kararı aldı.
CHP ve İYİ Parti için bomba iddia! Yeni parti mi?..
İyi Parti ve CHP'de Akşener ve Kılıçdaroğlu'na tepki olarak istifa eden muhaliflerle ilgili bomba bir iddia basına sızdı.
Millet İttifakı'ndan bayramlaşma
Kastamonu Öğretmen Evi'nde Millet İttifakı Ortakları bayramda bir araya gelerek bayramlaşma programı gerçekleştirdi.
Karamollaoğlu: Bu iş bitti!
Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Temel Karamaollaoğlu, 6'lı masa ittifakının ardından hükmünün kalmadığını açıkladı.
‘Çatı parti'nin ismi bile belli
TBMM'de çatı parti kurmak için görüşmeler yapan DEVA, Saadet ve Gelecek partilerinin görüşmesinde sona gelindi.
3 partiye 'dolandırıcılık'tan suç duyurusu!
CHP Üyesi Cüneyt Kaya, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına giderek, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Saadet Partisi hakkında “dolandırıcılık” suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.
38 vekil CHP'den ayrıldı
İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti milletvekilleri yemin töreni öncesi CHP grubundan ayrıldı.
Mustafa Destici kimdir? Mustafa Destici nerede okudu?
Mustafa Destici nerede okudu? Mustafa Destici kimdir? soruların cevapları haberimizde
"Üye olmaya davet ediyoruz"
Zafer Partisi İl Başkanı Dilek Osmanoğlu seçim sonuçları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Osmanoğlu açıklamasında merkezde 5'nci parti olduklarını belirterek vatandaşları Zafer Partisi'ne üye olmaya çağırdı.
‘28 Mayıs’ta gerçeğin iktidarını kuracağız’
28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesi CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferansa Salonu’nda Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sinan Bey ile aramızda pazarlık olmadı”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerindeki desteğine ilişkin, "Sinan Bey ile aramızda pazarlık olmadı. Kendisinin dile getirdiği bazı hususları biz açıklığa kavuşturduk. Muhalefet bu tür şeyler üzerinde spekülatif arayışlara girerler. Böyle bir talep olmadı. Terör örgütüne karşı tutumumuzu inlerinde yok ettiğimiz teröristlere sorsunlar. Bizim bu konuda defterimiz tertemiz. Türkiye sınırları olmadığı kadar güvendedir. Başından beri sığınmacıların güvenli dönüşünü zaten destekliyoruz” dedi.